aBeauty clinique


receptie-abeauty-clinique-galati1Vi s-a intamplat sa mergeti la un eveniment (fie el nunta, botez sau conferinta) intr-un alt oras si sa aveti nevoie de un salon pentru aranjat, epilat si ce mai fac femeile pentru a arata fenomenal? Ei bine si mie! Drept pentru care mi-am facut o mica lista cu saloane prin orasele in care am trecut. Nu ma apuc sa le insir pe toate, ci o sa va povestesc de un salon din zona Galati-Braila, despre care am auzit numai de bine. Se numeste aBeauty clinique si ofera o gama variata de servicii:

Tratamente anticelulită şi remodelare corporală cu Syneron VelaSmooth Pro
Tratamente faciale profesionale cu Intraceuticals
Epilare definitivă SPL şi fotoregenerare SPL cu Yperion Or-Light
Mezoterapie buze sau faţă cu fillere Hyaluronica

Iar daca nu aveti nevoie de epilat, puteti incerca estetica in Galati sau un tratament celulita in Galati. Asa cum puteti citi si pe site-ul lor, s-a investit destul de mult in aparatura si in amenajarea spatiului si, din experienta personala, asta nu poate insemna decat un singur lucru: rezultatele sunt pe masura investitiei, adica dintre cele mai bune. Iar raportul calitate-pret este mai mult decat ok. Personalul nu face decat sa completeze ambianta placuta prin atitudine si profesionalism.
Sunt curioasa pe cand isi vor deschide un centru si in capitala. Nu de alta dar, uitandu-ma la ceea ce ofera, sunt convinsa ca nu ar duce lipsa de clienti.  :)
Acestea fiind spuse, sunt sigura ca nu veti mai avea probleme cu gasirea unui salon de calitate data viitoare cand veti mai participa la un eveniment sustinut in Galati-Braila. Aproape ca ma tenteaza o escapada de o zi in afara Bucurestiului, pentru o doza din rasfatul de care o femeie poate avea parte in acest salon. Asta, desigur, doar daca imi ofera o cafea cu frisca si lapte!

EuRecomand.ro