Abracadabra deschide stagiunea 2013 – 2014 a Teatrului de Magie!


Abracadabra deschide stagiunea 2013 – 2014 a Teatrului de Magie!

Teatrul de Magie deschide stagiunea 2013 – 2014 la Universitatea Populară Ioan I. Dalles cu spectacolul de magie pentru copii Abracadabra care se va juca duminică 20 octombrie, începând cu ora 18:00.

Teatrul de Magie va prezenta, în această noua stagiune, spectacole pentru cei mari şi pentru cei mici mai exact „Magic Vegas, sefu’!”, „Abracadabra”, “Mentalism” şi “One Woman Magic Show”.

ABRACADABRA este un spectacol de magie pentru copii, în care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperi reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.

Un spectacol de magie cu personaje haioase, simpatice – prinţese şi printi, etc. Aceste personaje vor fi iubite de catre public datorită talentului şi a profesionalismului cu care vor prezenta trucurile – Iluzii ce vor fi realizate în jurul acestor personaje, prin soluţii ingenioase necesare pentru a creea efectul şi atmosfera magică dorită – tipică pentru spectacolele de iluzionism.

Acest spectacol îşi propune atât un scop educativ, de socializare şi terapeutic dar şi să readucă frumuseţea magiei şi bucuria trucurilor de iluzionism în sufletele copiilor, să le provoace creativitatea şi să le arate un univers extrem de incitant.

Din distribuţie fac parte: Andrei Teaşcă, Ştefania Banică, Cristina Strecopîtov, Emil Drăgan

Un spectacol de Andrei Teaşcă.

România se află într-un moment dificil iar tinerele generaţii şi-au pierdut cea mai de preţ armă – speranţă. A crede în magie înseamnă a avea speranţă. A avea speranţă înseamnă a renaşte, iar cei care pot pune umărul alături de noi la renaşterea acestei ţări sunt copii. Să-i reinvăţăm să creadă în magie!

“Construcţia unui spectacol de magie este un act de echilibrare. Există percepţia publicului, pe care Teatrul de Magie a putut-o urmări de-alungul celorlalte spectacole de magie pentru copii prezentate din 2009 până astăzi, abilităţile cele mai bune ale magicianului, interpetului, şi felul în care se va realiza conexiunea între realitate şi mister.” – Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie

De asemenea Teatrul de Magie pregăteşte şi ediţia a IV-a a Festivalului de Magie “Houdini Magic Festival” ce se va desfaşura la finalul lunii octombrie.

Teatrul de Magie este prima instituţie din România care aduce în atenţia publicului fascinanta artă a magiei, propunându-şi să o promoveze ca artă de spectacol şi să dezvăluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.

Pentru informaţii suplimentare:

Teatrul de Magie

teatruldemagie@gmail.com

www.teatruldemagie.ro

Mobil: 0761 334 334

ABRACADABRA

Spectacol de Magie pentru copii

Duminica, 06 octombrie ora 18:00, Foaier Sala Dalles

Datorita succesului înregistrat cu spectacolele de magie pentru copii Kids Magic Show si Hocus Pocus, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii ABRACADABRA, in care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperi reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.Acest spectacol îşi propune atât un scop educativ, de socializare si terapeutic dar si sa readucă frumuseţea magiei si bucuria trucurilor de iluzionism in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant.

Romania se afla intr-un moment dificil iar tinerele generatii si-au pierdut cea mai de pret arma – speranta. A crede in magie inseamna a avea speranta. A avea speranta inseamna a renaste, iar cei care pot pune umarul alaturi de noi la renasterea acestei tari sunt copii. Sa-i reinvatam sa creada in magie!

Distributia: Andrei Teasca, Stefania Banica, Cristina Strecopitov, Emil Dragan, Nic Mihale.
Dispunerea locurilor in sala se face in functie de momentul intrarii la spectacol

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro , la Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti si la Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti, inclusiv la Universitatea Populara Ioan I. Dalles

Pret bilet: 20 lei

Magicin – IIuzionist – IIuzionism – Spectacol de Magie