ABRACADABRA


ABRACADABRA

Spectacol de magie pentru copii

Sambata, 13 octombrie 2012, la ora 15:00 Locatie : Foaier Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu nr.18), Bucuresti

Datorita succesului înregistrat cu spectacolele de magie pentru copii Kids Magic Show si Hocus Pocus, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii ABRACADABRA, in care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperi reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.

Acest spectacol îşi propune atât un scop educativ, de socializare si terapeutic dar si sa readucă frumuseţea magiei si bucuria trucurilor de iluzionism in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant.

Romania se afla intr-un moment dificil iar tinerele generatii si-au pierdut cea mai de pret arma – speranta. A crede in magie inseamna a avea speranta. A avea speranta inseamna a renaste, iar cei care pot pune umarul alaturi de noi la renasterea acestei tari sunt copii. Sa-i reinvatam sa creada in magie!

Teatrul de Magie isi propune sa realizeze un spectacol interactiv, in care micutii spectatori sa aiba un rol important in realizarea unor trucuri magice.

Constructia unui spectacol de magie este un act de echilibrare. Exista perceptia publicului, pe care Teatrul de Magie a putut-o urmari de-alungul celorlalte spectacole de magie pentru copii prezentate din 2009 pana astazi, abilitatile cele mai bune ale magicianului, interpetului, si felul in care se va realiza conexiunea intre realitate si mister.

Un spectacol de magie cu personaje haioase, simpatice – printese si printi, etc. Aceste personaje vor fi iubite de catre public datorita talentului si a profesionalismului cu care vor prezenta trucurile –  Iluzii ce vor fi realizate in jurul acestor personaje, prin solutii ingenioase necesare pentru a creea efectul si atmosfera magica dorita – tipica pentru spectacolele de iluzionism.

Distributia: Andrei Teasca, Stefania Banic, Cristina Strecopitov, Emil Dragan, Nic Mihale

Dispunerea locurilor in sala se face in functie de momentul intrarii la spectacol .
Pret/bilet:
Categoria all: 15 RON

Magicin – IIuzionist – IIuzionism – Spectacol de Magie