Albaiulianul Gicu Grozav negociază despărțirea de Terek Groznîi


Gicu Grozav - Alba24.roAlbaiulianul Gicu Grozav se va despărți în această vară de formația Terek Groznîi. Deși mai are contract cu rușii pentru încă 4 ani, ambele părți negociază despărțirea. Aceasta ar putea fi una temporară sau chiar definitivă, scrie prosport.ro

Grozav a plecat în 28 august 2013 de la Petrolul la Terek pentru 2,5 milioane de euro, dar din păcate talentatul albaiulian nu a reușit să se impună în Rusia, unde albaiulianul a adunat doar 158 de minute pentru Terek, iar formaţia rusă a terminat abia pe locul 12 în campionat.

Conform prosport.ro, înainte de a pleca în Rusia, Gigi Becali a insistat foarte mult pentru Grozav, dar patronul Stelei nu a dorit să achite 2 milioane de euro pentru fotbalist. În condițiile în care Tănase va pleca de la Steaua, Gicu ar putea reveni în atenția echipei din „Ghencea”.

Grozav a jucat în aces sezon, în prima lugă din Rusia, şapte meciuri şi nu a marcat nici un gol. Din păcate, Grozav a fost doar de două ori titular în campionat. În cupă, Gicu a bifat trei partide, două ca titular și a marcat un singur gol.

La cei 23 de ani ai săi, Gicu a mai jucat la Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești.

650.000 de euro pe an a câștigat Gicu Grozav în Rusia, iar acum șefii lui Terek încearcă să recupereze măcar o parte din banii cheltuiți.

Sport.Alba24