ALEGERI AJF ALBA: Augustin Damian: „Ce campanie electorală? Lumea mă cunoaște! O să le spun câteva lucruri pe care le-a făcut Corpodean”


IMG_2745La mai puțin de două luni până la alegerile AJF Alba, Augustin Damian, primul care și-a anunțat candidatura la șefia fotbalului județean, a mărturisit că va începe campania electorală în luna mai, dar și faptul că deja și-a întocmit o echipă alături de care să muncească la AJF. 

Reamintim că alegerile la AJF Alba vor avea loc pe 7-8 iunie, iar candidații vor putea oricând să-și facă campanie electorală. Augustin Damian și-a programat acest moment pentru luna mai şi consideră că nu are nevoie de prea multă promovare.

„Ce campanie electorală? Lumea mă cunoaște! Doar o să le spun câteva gânduri și câteva lucruri pe care le-a făcut Corpodean. O să vorbim atunci când e nevoie de echipă obiective și altele”, a declarat Augstin Damian.

Întrebat dacă vor rămâne colaboratorii lui Sorin Corpodean la AJF Alba, acesta s-a rezumat la a spune doar: „O parte nu”. Momentan Augustin Damian nu a dorit să dezvăluie numele celor care fac parte din staff-ul lui.

Sport.Alba24