Alessia a devenit “Fata rea”, le dă sfaturi băieţilor


alessia fata rea videoclip

Alessia lansează noul single şi videoclip, “Fată Rea”, o producţie Red Clover Media în regia lui Alin Surdu.

Pentru videoclipul noului single, Alessia a filmat peste 16 ore într-un studio din Bucureşti, mai multe efecte speciale fiind adăugate în procesul de post-producţie. Întreaga echipă care a participat la realizarea acestui clip: make-up – Larisa Bejan, styling – Alexandru Simedru, hair styling – Georgiana Şerban (Geta Voinea Factory), Hannami Shoe, coregraf – Rareş Ene ; a contribuit la transformarea Alessiei într-o fată rea veritabilă, atât prin look cât şi prin atitudine.

Alessia este fată rea care încearcă să-l ademenească pe băiatul bun, apelând la priviri provocatoare şi dansuri lascive.

“Toamna aceasta se poartă fetele rele, fetele cu atitudine, care ştiu ce vor şi nu le e teamă să ceară ce li se cuvine. Un sfat pentru băieţi, cum spune şi piesa: “În cuvinte puţine, mişcă-te bine”, adică lăsaţi-vă conduşi de fete şi urmaţi-le pentru că ele ştiu cel mai bine cum să facă să meargă lucrurile într-o relaţie”, a spus Alessia.

Single-ul “Fată Rea” a fost compus în Tabăra de Muzică, de Cristian Tarcea şi Alin Radu, apoi de producţie ocupându-se iRonic împreună cu echipa de producători de la DeMoga Music.

1music.ro