Alex Velea, Rashid – Alerg (live@radio)


Rashid si Alex Velea au trecut pe la radio pentru a-si promova cea mai noua piesa impreuna – Alerg. Marele absent a fost Cabron, care are bucata lui de flow pe track, insa baietii au facut oricum o treaba buna.

Single-ul lansat de Rashid e foarte Catchy iar in scurta vreme il vom vedea cu siguranta in topul celor mai difuzate piese romanesti, mai ales ca beneficiaza de ajutorul lui Alex Velea si al lui Cabron. Membrul CIA se pare ca va lansa un album pe cont propriu in curand, de pe care va face parte, probabil, si piesa Domnisoara, trackul care sampleaza o melodie lansata de Gabriel Cotabita.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Videoclipul pentru Alerg a fost lansat oficial la inceputul lunii septembrie, iar voi il gasiti aici. Rashid a mai colaborat si cu Sisu si Bibanu MixXL pentru Zile bune, zile rele, dar abia cu Domnisoara a atras atentia pe cont propriu. Alex Velea a stat timp de cateva saptamani in topul celor mai difuzate piese romanesti cu Din vina ta, iar acum il ascultam alaturi de Jon Baiat Bun pe trackul Suleyman, piesa care beneficiaza de un remix pe care apare si Ruby.

Ce ziceti de live-ul celor doi? Piesa v-a prins?

 


Urban.ro