Alexandra Stan a lansat clipul “Thanks for leaving”


Stan alexandra 662

Alexandra Stan a revenit in atentia fanilor ei cu un nou videoclip.

Piesa “Thanks for leaving” vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți.

Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving” și prezintă finalul unei relații, dar și un nou început. Mesajul transmis este acela că în viața fiecărui om există cel puțin o persoană căreia îi putem mulțumi că a plecat.

“Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înțelege prin ce am trecut și dorința mea de a lupta pentru o viață mai frumoasă. Mi-am dorit ca “Thanks for leaving” să fie prima piesă după această pauză și mă bucur că toate aceste sentimente și emoții le-am putut exprima prin piesă și videoclip”, a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relații dăunătoare, decizia de a pune punct, emoțiile și primii pași spre un nou capitol din viață. Acesta arată că o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci și un nou început.

Alexandra şi echipa ei au filmat clipul în numeroase locaţii din Statele Unite, timp de 5 zile.

Recuzita a fost una specială, iar Alexandra Stan a schimbat nu mai puţin de 11 ţinute, care vor da o imagine aparte videoclipului.

Filmările au fost realizate în colaborare cu o echipă de producţie renumită din SUA, iar regizor a fost Khaled Mokhtar, câştigător al unui premiu YouTube Music Awards în 2013.

1music.ro