Alexandra Ungureanu a lansat prima ei piesă din cariera solo, “Impotriva lor”


Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a pășit într-o noua etapa a carierei sale. Dupa ce a înregistrat numeroase succese de-a lungul timpului, avand hituri alaturi de artisti precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, acum Alexandra lanseaza o prima piesa din directia solo spre care se indreapta. Piesa “Impotriva lor” este interpretata alaturi Andrei Vitan, cel mai recent talent descoperit de Adrian Sina.

Single-ul este o declaratie de independenta a artistei, un indemn de a-ti urma propria cale, fara sa te lasi doborat de obstacolele celor din jur. Intr-o lume a vitezei, este mai usor si mai rapid sa distrugi si sa lansezi sageti cu venin, decat sa construiesti frumosul. Increderea in sine si o atitudine pozitiva sunt elementele cheie care dau forta unei femei independente de a lupta impotriva rautatilor celor din jur.

“Impotriva lor” este compusa de Adrian Sina, responsabil pentru succesul single-urilor apartinand unor artisti ca Maxim, Anda Adam sau Lidia Buble.

Videoclipul prezintă doua planuri în antiteza: unul întunecat, încarcat cu energie negativă și nervozitate, și un altul, în care se afla Alexandra, plin de culoare, luminat de starea sa optimista și încrezatoare.

1music.ro