Alexandra Ungureanu si Florin Ristei fac un cover dupa Hey Brother


Alexandra Ungureanu si castigatorul celei mai recente editii X Factor, Florin Ristei, fac un super cover dupa Hey Brother. Alaturi de Grupul Iza, hitul lui Avicii prinde o noua dimensiune, luata din muzica populara romaneasca.

Alexandra Ungureanu a facut un cover acustic-symphonic al acestei piese la inceputul acestei veri alaturi de Nora Denes Symphonical, iar afinitatea pentru muzica country a solistei a facut ca Hey Brother sa sune cu totul nou.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

In vara acestui an Alexandra Ungureanu alaturi de Nora Denes Symphonical a lansat primul proiect pop-simfonic din Romania. Campania muzicala ce a spus povestea unor locatii turistice unice din tara noastra s-a bucurat de success in online Campania muzicala "Music in pROgress" s-a nascut in urma unui concert tematic, care a avut loc la Baia Mare.

Piese precum Rolling in the deep, Stay, Material Girl, Enjoy the silence sau Billie Jean au fost interpretate de profesorii Liceului de Arte din Baia Mare, alaturi de de Nora Denes si Alexandra ungureanu, in varianta 100% simfonică. Concertul s-a bucurat de un real succes, fiind pentru prima oară când o orchestră din Romania a abordat hituri internaţionale ale muzicii usoare. Recent, Alexandra Ungureanu si-a lansat primul single solo, o piesa produsa de Adi Sina care beneficiaza de un videoclip fain – Impotriva lor.

Va place aceasta varianta sau o preferati pe cea simfonica?


Urban.ro