Am un loc de dat, pentru un blogger, la atelierele Romanian Business Leaders


Fundatia Romanian Business Leaders este un ONG infiintat in 2011 care isi propune sa conecteze liderii din mediul privat pentru a face Romania o tara mai buna pentru afaceri.

Unul dintre programele lansate de RBL se numeste “Atelierele de Antreprenoriat”, unde sunt asteptati la un training intensiv de antreprenoriat toti cei interesati, invitatii si speakerii fiind nume importante din business-ul romanesc.

Anul acesta, programul se va desfasura incepand cu 15 martie, in fiecare sambata, din 2 in 2 saptamani, locatia fiind Camera Americana de Comert (AmCham).

Cele 7 ateliere vor fi:

– 15 martie: Viziune si atitudine antreprenoriala
– 29 martie: Creativitate si Inovare
– 12 aprilie: Definirea afacerii si avantaj competitiv
– 26 aprilie: Vanzare si Negociere
– 10 mai: Marketing si Promovare
– 24 mai: Leadership
– 7 iunie: Planul de afaceri

Costurile pentru participarea la un atelier sunt de 220 RON, iar prioritate au cei care se vor inscrie la tot programul.

Cum poti castiga o invitatie gratuita?

Daca ai un blog sau daca esti activ si vizibil in Social Media si daca te pasioneaza dezvoltatea personala si antreprenoriatul, atunci ai sansa sa participi gratuit la toate aceste ateliere, obligatia castigatorului fiind de a face live-blogging de la evenimente. Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs este sa imi lasi un comentariu la acest articol prin care sa iti arati dorinta de a participa.

Impreuna cu Gabriel Aftenie, membru in board-ul PAA al fundatiei RBL, voi alege un castigator care va putea participa gratuit la toate atelierele si va putea impartasi celor care il urmaresc impresiile si noutatile pe care le va afla.

Data limita de inscriere este 12 martie, ora 23:00. Pentru a va inscrie este suficient un comentariu la acest articol si nu trebuie sa imi trimiteti mesaje personale sau pe pagina de Facebook.

Articole pe aceeasi tema…

Razvan Pascu