America venim! aterizeaza in peste 45 de cinematografe din tara


America, venim! aterizeaza in peste 45 de cinematografe din tara incepand cu 19 septembrie.

Comedia romaneasca America, venim! pune accentul pe intamplarile pline de umor si neprevazut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai carei actori se afla pentru prima data la New York. Exuberanta si lipsa lor totala de experienta, precum si lipsa notiunilor de limba engleza ii fac sa parcurga o serie de intamplari si aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Comedia este savuroasa, plina de situatii amuzante si inedite, si este completata perfect de actorii din distributie, nume mari si reprezentative pentru filmul romanesc.
In rolurile principale apar Mihai Calin (Train de Vie, Eu sunt Adam, Second Hand), Adrian Vancica, Gheorghe Ifrim, cunoscuti publicului pentru rolurile din serialul de televiziune de succes Las Fierbinti, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea, Oana Ioachim.
In distributie apare si celebra actrita de origine croata, Mira Furlan, stabilita in prezent in Los Angeles. Actrita a avut roluri principale in peste 25 de productii cinematografice semnificative, printre care mentionam filmele din seria Babylon 5, precum si Tata in calatorie de serviciu | When Father Was Away on Business in regia lui Emir Kusturica, film care a obtinut in anul 1985 premiul Palme d’Or si a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru cel mai bun film strain.
Despre ce e vorba? O trupa de teatru din provincie ajunge sa-si traiasca visul de-o viata intr-un road-movie plin de peripetii: “America, venim!”
Cinci actori impreuna cu directorul teatrului traverseaza oceanul pentru a sustine un spectacol la New York, la invitatia consulatului roman. Nu totul merge insa conform planului, astfel ca actorii hotarasc, pentru cativa bani in plus, sa inceapa colaborarea cu un impresar local, tot roman, stabilit in SUA de multi ani, care le promite un turneu de senzatie la comunitatile de romani din diaspora americana.
Aventura americana  in care pornesc ii pune in fata unor situatii greu de imaginat, pline de haz romanesc. 

Trailer America, venim!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

America, venim! este de asemenea programat in cadrul Noptii Albe a Filmului Romanesc in Bucuresti (Cinema Elvira Popescu, Cinema Studio) si Cluj (Cinema Victoria).

Alte filme romanesti care vor avea premiera anul acesta gasiti aici.


Urban.ro