American Horror Story Freak Show, 4 teasere


Freaky! Cel mai nou sezon al serialului American Horror Story, al 4-lea mai exact, sare la inaintare cu niste teasere care-ti fac pielea gaina!

Lumea circului e plina de mister si ciudatentii, iar cel mai nou sezon al serialului speculeaza asta la maxim! Femeia cu barba, femeia cu doua capete, omul care inghite sabii, cea mai mica femeie din lume..si cate si mai cate..

Subiectul a fost speculat la maxim in 1932, cand Tod Browning, a regizat filmul FREAKS, considerat chiar si in zilele noastre unul dintre cele mai tulburatoare filme, dintr-un motiv cat se poate de serios: actorii care au aparut in acest film sunt adevarate "ciudatenii" (unii ar zice chiar monstri), luati de la circuri ambulante. Siamezi, un om jumate femeie-jumate barbat, pitici fara membre, oameni -schelet- toti sunt cat se poate de reali.

Revenind la cel de-al 4-lea sezon al serialului horror American Horror Story, numit Freak Show, acesta isi muta actiunea intr-un circ ambulant pe care-l populeaza cu personaje bizare. Jessica Lange, care a aparut pana acum in toate cele 3 sezoane, este iar protagonista, iar alaturi de ea se mai intorc si actorii Kathy Bates, Angela Bassett, Sarah Paulson, Evan Peters sau Emma Roberts. In distributie apare si indianca Jyoti Amge, cea mai mica femeie din lume, care la varsta de 20 de ani are doar 62,8 cm, fiind castigatoarea unui record Guiness.

American Horror Story: Freak show  ne poarta in Florida anilor ’50 in ultimul circ de tipul freak-show, condus de Elsa Mars (Jessica Lange). Trupa de circ ajunge intr-un nou oras, iar venirea lor coincide cu declansarea unor evenimente intunecate, care vor pune in pericol viata locuitorilor dar si a ciudatilor membri.

Avem o compilatie cu 5 teasere freaky:

Teasere American Horror Story: Freak Show

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Daca ati urmarit sezoanele anterioare, v-ati prins deja ca locatia e foarte importanta, dand tonul intregii actiuni: primul sezon l-am petrecut intr-o casa bantuita, in cel de-al doilea am vizitat beciurile unui azil de nebuni, in vreme ce al treilea ne-a dus in cuibul vrajitoarelor.

Daca esti curios sa intri in lumea ciudata din Freak Show noteaza-ti in calendar data 15 octombrie.

Alte seriale care va vor tine in casa toamna asta gasiti aici .


Urban.ro