AMR 5 zile până la baraj! Alex Vasinca, albaiulianul de la CS Chișoda: „Cu Ghiroda vor avea o șansă cei de la Galda. Pe Poli e greu să-i bați”


1240414_10152267436897878_293979336_nAlbaiulianul Alexandru Vasinca (foto în maieu roșu), fost junior la Unirea Alba Iulia și fotbalist la CSM Sebeș și CS Zlatna, a evoluat în acest sezon pentru CS Chișoda, formația care s-a retras din campionatul județului Timiș cu două etape înainte de final. 

Fotbalistul albaiulian cunoaște cele două echipe din Timiș care așteaptă în continuare deciziile FRF pentru a afla cine va fi adversara celor de la Galda de Jos, în barajul de sâmbătă.  Vasinca s-a duelat cu ambele formații în campionatul din Timiș și o consideră pe AS U Poli mai valoroasă.

„Cu Ghiroda vor avea o șansă cei din Galda de Jos, pentru că nu e o echipă de nebătut. Au un vârf rapid, care crează multe probleme adversarilor. În schimb Poli are o echipă tânără care aleargă mult, pasează foarte bine și au mulți jucător valoroși. Nu cred că vreo echipă din județul Alba ar putea învinge AS U Poli Timișoara. Și noi când am remizat cu ei am avut multă șansă, deoarece ei au ratat multe oportunități de a marcat”, a declarat Alex Vasinca, jucătorul celor de la CS Chișoda.

Fotbalistul de la Chișoda a menționat că echipa pentru care a evoluat  în acest sezon nu s-a retras pentru a face jocurile celor de la Poli Timișoara. „Noi nu ne-am retras pentru a face jocurile celor de la Poli sau pentru a ajuta. La noi la echipă situația era de mult problematică”, a mai adăugat Vasinca.

Alex Vasinca a fost la juniorii Unirii Alba Iulia, unde a fost antrenat de Alexandru Kalanyos și Neluțu Popa, dar a jucat și la CSM Sebeș și CS Zlatna, în Liga a III-a.

Sport.Alba24