AMR 6 zile până la baraj! Portarul, Cătălin Ștef: „Aș vrea să jucăm cu Poli pentru galeria lor”. Află povestea celui mai bun portar din Liga a IV-a


IMG_9323Mai sunt șase zile până la jocul de baraj pentru accederea în Liga a III-a, iar jucătorii campioanei din județul nostru sunt deja conectați la partida de sâmbăta viitoare de la Deva. Portarul echipei Industria Galda de Jos, Cătălin Ștef, a mărturisit că și-ar dori să întâlnească Poli Timișoara și nu CS Ghiroda. 

„Mi-aș dori să joc cu Poli Timișoara pentru acea galerie care vine cu ei. Altfel joci când auzi 2000  de oameni în tribune cântând”, a declarat Cătălin Ștef, portarul echipei din Galda de Jos

Cel mai bun portar din Liga a IV-a, Cătălin Ștef, a încasat 13 goluri în 24 de partide (Industria Galda de Jos a avut cea mai bună apărare din serie) a declarat că nu se teme de nici un adversar, indiferent de numele lui.

„La baraj e un meci cât un campionat. Orice fază poate face diferența. Cred că echipa care va greși mai puțin va câștiga. La un astfel de meci te poți aștepta la orice. Sincer să fiu nu mă tem de nici un adversar, ne dorim să promovăm în Liga a III-a”, a mai punctat Ștef.

Reamintim că Industria Galda de Jos a avut doar două înfrângeri în sezonul regulat, iar în vara trecută echipa din Galda de Jos sărbătorea revenirea în Liga a IV-a.

IMG_2055Ștef: „Unitatea grupului și seriozitatea conducătorilor sunt atuurile noatre”

La prima vedere Industria Galda de Jos nu are nume sonore în lot, iar singurele piese „grele” nu au jucat niciodată într-un eșalon mai superior de Liga a IV-a. Echipa lui Alin Hancăș se bazează pe trei jucători cheie. Este vorba de portarul Ștef, goalkeeper care a oferit siguranță formație și de fotbaliștii Cristi Bodea și Andrei Cernea, toți trei fiind fotbaliști care ar putea juca oricând la un nivel superior.

Întrebat de atuul formației campioane, portarul Cătălin Ștef a răspuns ferm. „ Unitatea grupului și seriozitatea conducătorilor sunt atuurile noastre. Nu avem noi o echipă de vedete, dar suntem băieți serioși și muncim. Suntem bine pregătiți, iar conducătorii noștrii au făcut mereu ceea ce au promis că fac”, a mai adăugat Ștef.

Industria Galda de Jos a jucat pe prime de la 80 de lei până la 200, iar după fiecare succes, conducerea clubului achita bonusul la primul antrenament din săptămână.

IMG_1992Și-a văzut moartea cu ochii de două ori

Primul moment critic a portarului Ștef a fost pe vremea când evolua la juniori la Kozara Vințu de Jos. La un meci al juniorilor A1, cu FC Cugir,  goalkeeper-ul a ieșit la un balon pe jos, iar un adversar la agățat cu piciorul și l-a lovit în cap. Acesta a rămas inconștient pe gazon câteva minute, dar din fericire pentru goalkeeper-ul Industriei, medicul de la meci l-a resuscitat și a fost transportat imediat la spitalul din Alba Iulia.

Al doilea moment critic s-a petrecut în urmă cu aproximativ un an de zile portarul Cătălin Ștef a fost la un pas de moarte. Acesta a avut un accident de mașină în județul Hunedoara, din care a scăpat ca prin urechile acului, mașina răsturnându-se ca în filme.

Reamintim că Ștef a mai jucat la Kozara Vințu de Jos, Unirea Alba Iulia, Dalia Sport Daia Română, AS Balomir Șibot. Reamintim faptul căIndustria Galda de Jos va întâlni CS Ghiroda sau AS U Poli Timișoara, luni fiind stabilit un termen la comisiile FRF.

Sport.Alba24