Anda Adam lanseaza un single incendiar: Poate Fata


Dupa succesul piesei "Daca ar fi", Anda Adam, sustinuta de Roton Music si Forward Agency, revine cu un nou single: "Poate Fata". Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production si reprezinta un imn al femeilor puternice si independente.

"Poate Fata" beneficiaza de un videoclip in regia lui Florin Botea (Rival Film), actiunea desfasurandu-se intr-un cadru spectaculos, ostil, pe o fosta platforma industriala ce contrasteaza in mod spectaculos cu aparitia unui superb Ferrari si cu dansul sexy al fetelor calare pe un taur mecanic.

Lansarea oficiala are loc Marti, 24.06, Ora 17:00. Pana atunci vezi un teaser cu primele secvente din clipul "Poate fata"!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Anda Adam: Ma simt perfect cantand piesa asta pentru ca e o piesa foarte energica, exact ca si mine. Sunt genul de femeie care intotdeauna a considerat ca trebuie sa isi ajute barbatul, familia, sunt o familista convinsa. Ma regasesc foarte bine in mesajul piesei, niciodata nu am refuzat sa intind o mana de ajutor, cu atat mai mult barbatului de langa mine. Asadar nu e o ironie, e un mesaj pozitiv pe care femeile il adreseaza barbatilor."

Anda Adam a avut niste teasere speciale pentru acest videoclip si single – vezi AICI filmuletele cu Alex Velea, Smiley si Cabron!

LIKE it?

                                 


Urban.ro