Anda Adam: “Mă simt perfect. Sunt o familistă convinsă” (video)


anda adam

După succesul piesei “Dacă ar fi”, Anda Adam revine cu un nou single: “Poate Fata”. Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production şi reprezintă un imn al femeilor puternice şi independente.

“Poate Fata” beneficiază de un videoclip în regia lui Florin Botea, acţiunea desfăşurându-se într-un cadru spectaculos, ostil, pe o fostă platformă industrială ce contrastează în mod spectaculos cu apariţia unei maşini Ferrari şi cu dansul sexy al fetelor călare pe un taur mecanic.

Anda Adam a spus: “Mă simt perfect cântând piesă asta pentru că e o piesă foarte energică, exact ca şi mine. Sunt genul de femeie care întotdeauna a considerat că trebuie să îşi ajute bărbatul, familia, sunt o familistă convinsă. Mă regăsesc foarte bine în mesajul piesei, niciodată nu am refuzat să întind o mână de ajutor, cu atât mai mult bărbatului de lângă mine. Aşadar nu e o ironie, e un mesaj pozitiv pe care femeile îl adresează bărbaţilor”. 

Lansarea oficială are loc marţi, 24.06, Ora 17:00, până atunci vă invităm să urmăriţi un teaser de 27 de secunde, cât şi interviul realizat de Music Channel.

1music.ro