Andreea Bălan a lansat “Rece”, un videoclip foarte poetic


andreea balan rece

 

“Rece”, noul clip al Andreei Bălan este o confesiune despre dragoste neîmpărtășită.

Nu zicem că ar fi musai vorba despre relația cu Keo, dar dacă Andreea Bălan simte nevoia să se confeseze în aceste moduri poetice, probabil versurile piesei sunt bazate pe ceva foarte real din trecutul amoros al Andreei Bălan.

Gândurile ca țurțuri de cristal, holograme fantomatice ale amintirilor din relația de amor, dansatoare îmbrăcate în rochii din voaluri pe marginea autostrăzii. Un clip neobișnuit pentru Andreea Ban. Filmat de Bogdan Daragiu dintr-un singur cadru, pe un drum în noapte, clipul este un pariu interesant care subliniază frumos caracterul foarte intim și sensibil al piesei.

“După luni de minciuni aruncate în presa și în viata mea, am simțit că e timpul să-mi deschid sufletul așa cum nu am făcut-o niciodată până acum. Vreau să spun partea mea de adevăr și vreau să arăt ce am simțit, prin ce am trecut și sunt sigură că vor fi mulși care vor empatiza cu aceste sentimente. E important pentru mine ca oamenii să audă “RECE” și să înțeleagă cine sunt cu adevărat, dincolo de Facebook sau imaginea din presă”  a declarat Andreea Bălan.

1music.ro