ANONIMUL se muta in Bucuresti in 2014!


Festivalul International de Film Independent ANONIMUL se muta in 2014, in mod exceptional, in Bucuresti. Vestea vine ca o surpriza mare pentru fanii evenimentului obisnuiti cu atmosfera feerica din Delta Dunarii.

Cand va avea loc festivalul Anonimul si de ce a fost luata decizia de a muta evenimentul in Bucuresti? Lucrurile au fost anuntate oficiale si lamurite pe pagina de Facebook:

Dragii noştri, vă anunţăm că FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FILM INDEPENDENT ANONIMUL SE DESFĂŞOARĂ ÎN ACEST AN, ÎN MOD EXCEPŢIONAL, ÎN BUCUREŞTI

Ne mutăm temporar în capitală pentru că locul de desfăşurare tradiţional al festivalului, Satul de Vacanţă Delfinul din Sfântu Gheorghe, se află în renovare şi nu va fi deschis în acest an, dar ANONIMUL 11 va aduce Delta şi atmosfera de Festival în mijlocul Bucureştiului, oferind într-o oază de liniste şi verde, filme, concerte, workshopuri şi discuţii cu publicul.

ANONIMUL 11 va avea loc în perioada 12-17 august la Verde Stop (Strada Barbu Văcărescu 162-164, sector 2) iar intrarea la proiecţii va fi, ca şi până acum, liberă.

Festivalul îşi păstrează şi în 2014 structura, incluzând în program panorama internaţională (filme premiate la alte festivaluri importante din 2014, omagii, retrospective), secţiunea OFF românesc dar şi programul competiţional- cu secţiunile de lungmetraj, scurtmetraj ficţiune şi scurtmetraj animaţie. Lineup-ul competiţional va fi anunţat la sfârşitul lunii iulie.

Trofeul Festivalului ANONIMUL, precum şi celelalte premii, vor fi acordate în continuare în baza voturilor exprimate de către publicul prezent la Festival.

Ne vedem în august, în Bucureşti unde vă pregătim câteva surprize foarte frumoase.

Chiar daca anul acesta evenimentul va avea loc in Bucuresti, toate sperantele exista pentru inca o editie reusita. Chiar daca atmosfera din Delta nu va fi la fel, organizatorii se vor stradui sa traduca spiritul festivalului in ceva special intre 12 si 17 august.

Stii care a fost unul dintre cele mai apreciate filme de anul trecut la Anonimul? Vezi AICI!

 


Urban.ro