Antonia canta pe heliu! Cea mai tare faza!


Antonia va starni zeci de mii de aplauze cu filmuletul asta ce are toate sansele sa ajunga viralul saptamanii! Artista s-a apucat de cantat pe heliu si nici ei nu ii vine sa creada cat de tare se aude!

 

Dupa ce a facut senzatie pe YouTube cu clipul in care ii imita pe Britney Spears, Alex Velea, Puya, Shaggy si altii (senzatie inseamna aproape 500.000 de vizualizari), Antonia revine cu o cantare pe heliu! Artista va starni o multime de zambete si rasete cu filmuletul de la Alarma Pro FM unde a fost pentru a canta live single-ul ‘Wild Horses" cu Jay Sean.

Inainte de a canta varianta oficiala, Antonia a incercat o varianta pe heliu la sugestia baietilor de la Pro FM. Si a mai incercat si alte piese si expresii. PLAY, sigur o sa-ti placa!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Si daca tot suntem la prezenta ei de la Pro FM, asculta mai jos si varianta cu trupa a piesei "Wild Horses". Lipseste Jay Sean insa suna foarte bine si fara el. PLAY!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Antonia a facut super-show imitandu-i pe Shaggy, Puya, Alex Velea, Christina Aguilera sau Britney Spears. Daca nu ai vazut aceasta inregistrare si ai chef sa razi, intra AICI si ascult-o!

Ii dai SHARE Antoniei, te-a facut sa razi?


Urban.ro