Antonia – shooting de toamna in ONE si povestea nestiuta de paparazzi


Cea mai vânată vedetă a momentului din showbiz-ul autohton s-a născut în primăvara lui ’89, a copilărit în America, a cochetat cu moda, a devenit cunoscută în 2010 cântând Morena, a cucerit rapid un public larg şi a reuşit să câştige, de la an la an, tot mai mult la capitolul popularitate, dincolo de orice controverse personale. Antonia ne place pentru că, în ciuda succesului de necontestat şi a paparazzilor care nu o scapă din obiective, a rămas ea însăşi.

Într-o clădire din nordul oraşului, Antonia poartă o rochie lejeră şi tenişi coloraţi. Piele bronzată, privire acoperită de gene atât de lungi, încât sunt primul lucru pe care îl observi la ea. Şi zâmbetul. Zâmbeşte aproape tot timpul, făcându-te să te întrebi dacă e ceva studiat. Însă când vorbeşte îţi câştigă repede încrederea. O astfel de naturaleţe nu poate fi mimată. mereu crezusem că atunci când muzica te transformă peste noapte în star, a doua zi te vei trezi cu toate figurile din arsenalul unei dive, dar aveam să aflu că Antonia Clara Iacobescu nu este posesoarea unui astfel de arsenal.

Bilanţul unei veri prea scurte

Când vara încă nu se instalase oficial, Antonia lansa single-ul Wild Horses, pe care aveam să-l tot auzim pe plaje şi pe posturile de radio. „Vara asta a trecut prea repede”, spune acum. O vară plină de concerte. O vară cu prime luni de sarcină, o sarcină mai diferită decât cea dintâi, când muncise până în luna a şasea, după care plecase în Italia să nască, pentru că din luna a şaptea nu ar mai fi putut călători cu avionul.

Acum i-a fost un pic mai rău, dar „nu cine ştie ce”, în niciun caz cât să îi afecteze apariţiile pe scenă sau drumurile lungi prin ţară, pentru preselecţiile emisiunii KidSing, un talent show în juriul căruia o vedem în această toamnă, alături de Cotabiţă şi Wilmark, pe ecranele televizoarelor, la Kanal D. La audiţii, în cinci oraşe, a râs, a plâns, a văzut zeci de copii talentaţi şi s-a bucurat pentru curajul lor de-a încerca.

Ea avea emoţiile ei, căci nu are experienţa vorbitului în faţa camerei. „Eu sunt mai mult cu cântatul”, îi place să spună. „Apoi, o vară cu probleme personale, pe care a trebuit să le rezolv”, continuă Antonia. Dar despre asta, avea să îmi povestească mai târziu.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Când vara se încheia oficial, la final de august, o tânără din Chişinău, pe nume Dara, lansa alături de Inna, Antonia şi Carla’s Dreams piesa Fie ce-o fi. Sună cam aşa: Pa-ba-pa-pam (…)/, Paranormal, paradox actual (…) Ne îndrăgostim… Are un clip retro, şi un quelque chose care te prinde.

Cât despre rivalitatea cu Inna, aflu că e doar un mit într-un showbiz al rivalităţilor. „Suntem foarte diferite, ea are un target mult mai mare în afară, lucrez şi eu pe partea asta, dar acum sunt foarte îndrăgită la noi şi, în plus, trebuie să te lansezi la tine înainte şi abia apoi afară. Dar noi ne înţelegem bine. De fapt, nu e nicio rivalitate.”

Întoarcere în timp. America

„Sunt amintiri atât de frumoase. Mă gândesc adesea la copilăria mea, pe care nu aş schimba-o cu nimic.” A crescut într-un mediu de care era extrem de ataşată, unul tipic americănesc, dominat de o mentalitate liberă. Prima dată, se mutaseră în Utah, apoi, pe când ea avea 12 ani, în Las Vegas.

„Părinţii mei, pur şi simplu, au plecat în America pentru o viaţă mai bună, fiindcă ştim cât de greu e aici, la noi. Eu nu am apucat să simt, m-au cam salvat din astfel de greutăţi. Bineînţeles, a fost greu şi acolo, pentru că au început de la zero. Noi eram o familie, or e altceva când te duci tânăr şi singur, de capul tău, în America. Mereu am apreciat la părinţii mei că au decis să-şi refacă viaţa undeva unde nu cunoşteau pe nimeni şi cu un copil după ei.”

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Îşi aminteşte o zi de pe când avea 8-9 ani şi locuia în Utah. „Mergeam cu mama prin mall, când ne-a abordat un bărbat de la o agenţie de modele, propunându-ne să iau câteva cursuri, că vede potenţial în mine. Mama s-a întrebat iniţial dacă nu vrea doar să ne ia banii, dar m-a înscris, totuşi, la agenţie.” Au urmat primele job-uri de model, fotografiile pentru cataloagele cu haine de copii. Aici, Antonia întrerupe povestea, ca să-mi arate poze cu ea de atunci, pe ecranul telefonului. „Uite, sunt eu, micuţă! E funny că mama mi le-a trimis chiar azi…”

Citeste AICI restul povestii cu Antonia, vezi alte poze din pictorialul pentru ONE si un material video making of!


Urban.ro