are potential, dar mai e de lucru


Am fost intr-o seara in cursul saptamanii cind erau ocupate doar jumatate din mese, deci mai mult decit lejer as zice. Sa le luam pe rind. Serviciul: foarte prost si lent. La fiecare metru de bere comandat am asteptat cel putin 20-30 de minute. La un moment dat eu am inceput sa comand cite 2 beri, iar cind terminam una mai comandam 2, sa nu mai astept dupa chelner. Mincarea: slaba. Platoul de carnuri este compus dintr-un munte de cartofi prajiti si ceva carne. Pieptul de pui este fad, nu are ce cauta acolo. Coastele de porc erau uscate si cu greu dadeai jos de pe os carnea. Am vrut sa comand doar sorici (care este pe un platou rece), dar din pacate am fost refuzat. Puteti sa ma taxati de 5 ori, dar nu ma obligati sa cumpar un platou pentru un singur ingredient. Berea: meniul de beri este de-a dreptul patetic si nici macar nu aveau tot ce era acolo (am vrut singurul cidru de pe meniu si nu era in stoc). Au mai multe whisky-uri decit sortimente de bere si nici o bere proprie. Atmosfera: buna. Se vede ca s-au investit bani, mobilierul este de calitate, iar conceptul de piata/oras este dragut. In concluzie: mai revin peste 6 luni ca poate isi repara din greseli. Potential exista.
Metropotam – Comentarii