Are sau nu are Harry Styles poze indecente în telefon?


 

Harry-Styles

Star-ul de la One Direction a lăsat să se-nţeleagă că da, are,  și că le păzește cu prețul vieții. Ce păcat pentru fanele care-ar face orice să-l vadă pe Harry în ipostaze ceva mai… intime!

După ce hackerii au intrat în conturile de iCloud ale vedetelor și au dat publicității nenumărate fotografii și filmări private, Harry Styles a declarat presei că niciunul din membrii One Direction nu are fotografii compromițătoare pe telefon. Acum, însă, Harry lasă impresia că ar avea totuși acest gen de poze și e fericit că n-a ajuns prin ziare în costumul lui Adam.

Starul britanic a fost provocat de o prezentatoare TV să mimeze o stare de șoc, iar Harry i-a arătat acesteia ce reacție ar avea dacă pozele lui nud ar apărea în presă. Surprins de această afirmație, colegul lui de la One Direction, Liam Payne, l-a întrebat dacă are, pe bune, fotografii de genul ăsta. Iar Harry a răspuns cu subînțeles: ”Nu sunt făcute publice”.

Băieții de la One Direction au negat, recent, că ar avea fotografii compromițătoare cu ei. Tot Harry a spus atunci, pentru Yahoo, că “Trebuie să fii prost să păstrezi genul ăsta de poze în telefon”.

1music.ro