Ariana Grande este foarte fricoasă


ariana-grande-2

Artista se teme cumplit de un tip care-i tot trimite cadouri.

Uneori e nasol să fii vedetă. Ariana Grande spre exemplu, trăiește în spaime perpetue. După ce și-a anulat concertele din Spania pentru că i-a fost frică să nu cumva să se îmbolnească de Ebola, micuța mamacita are o nouă spaimă. Ceva mai puțin penibilă de data asta. Ariana Grande se simte profund perturbată emoțional de un fan care-i tot trimite cadouri.

Pentru vedetele tinere, cadourile trimise de fani, mai ales dacă sunt cadouri de bun-simț și nu sunt însoțite de mesaje obscene, sunt o realitate cotidiană. Unele vedete mulțumesc personal, altele se pozează cu cadourile primite, altele le donează. Momentul în care cineva faimos  începe să se panicheze din cauza unor fani este totuși  de înțeles. Există stalkeri care hărțuiesc psihotic și ajung să amenințe tinere dive precum Ariana Grande. S-a întâmplat și cu vedete adevărate, precum Madonna sau Lady Gaga.

Dar situația cu fanul prea insistent este cam altfel. Tipul, care are 29 de ani (cam bătrân ca să fie fan al artistei, ce-i drept),  i-a trimis Arianei Grande colete care conțineau: calendare cu pisici și cățeluși, un dovleac (pentru Halloween), o brățară, o piatră din munții White Mountains, un set de lumânări parfumate. Niciun mesaj psihotic, nicio cere în căsătorie, nicio amenințare.

Dar Ariana Grande a ales să se panicheze. Probabil calendarul cu pisciuțe a pus capac și-a colapsat-o nervos. Sau poate Ariana știe că presa acordă tot timpul atenție incidentelor mai mult sau mai puțin absurde care implică staruri și poliție. Pentru că Ariana Grande i-a trimis poliția acasă tipului. Care a declarant că va continua să-i trimită cadouri și că nu are vreun fel de intenții nasoale.

1music.ro