Ariana Grande feat Iggy Azalea – Problem (videoclip)


Ariana Grande si Iggy Azalea se intorc in timp pentru cel mai nou hit al lor – Problem. Imbracate in outfituri specifice anilor 60 si cu un decor pe masura, fetele se distreaza si ne arata ce inseamna sa nu mai ai nici o problema cu baietii.

 

Problem este cel mai nou single Ariana Grande si chiar daca tanara cantareata s-a aratat foarte retinceta la inceput in privinta acestei piese, acum trackul se afla pe locul 2 in Hot 100, o premiera pentru ea, dar si pentru rapperita australiana.

PLAY!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Iggy Azalea a reusit sa ajunga pe primul loc in topul Billboard, dar de ce e asta un lucru asa de interesant aflati citind mai multe aici. Ariana Grande se pregateste de aparitia celui de-al doilea material de studio, dupa succesul moderat al discului Yours Truly. Single-ul ei de debut, The Way, a ajuns rapid in Hot 100 si a fost urmat de Baby I si Right There, piese care insa nu au avut acelasi impact. Noul ei album va aparea in luna august si include productii semnate de Babyface, Ryan Tedder, Max Martin si Benny  Blanco.

Va place clipul? Nu vi se pare ca ii lipseste ceva?


Urban.ro