Ariana Grande si The Weeknd au filmat clipul pentru Love Me Harder (poze)


Ariana Grande si The Weeknd au filmat recent clipul pentru colaborarea lor, Love Me Harder. Piesa e cel de-al treilea single promovat de tanara cantareata de pe albumul cu numarul doi din cariera si se pare ca cei doi merg pe o imagine mai dark.

Regizorul videoclipului este Hannah Lux Davis, cea care e responsabila si pentru vizualul Bang Bang, hitul lui Jessie J de pe cel de-al treilea material de studio al ei, pe care apar si Ariana Grande si Nicki Minaj.  Pentru Love Me Harder, Ariana Grande a mers pe lookul deja cunoscut, cu o fusta neagra, accesorizata cu deja cunoscutele urechi de pisica, intr-un decor intunecat. 

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Cei doi au inceput deja promovarea acestui single prin aparitia la SNL, iar piesa suna chiar promitator si diferit, dupa ce Ariana a cucerit topurile cu piese ritmate. Primul single de pe My Everything a fost Problema, piesa care a ajuns pana pe locul doi in Hot 100 si a fost unul dintre trackurile verii. Colaborarea ei cu Zedd pentru Break Free a adus-o din nou in topuri, bifand trei piese in Hot 100 si datorita colaborarii cu Jessie J pentru Bang Bang

Va place piesa? Are succes Ariana si cu Love Me Harder?

 

       


Urban.ro