Ariana Grande, un nou no. 1!


Ariana Grande mai bifeaza inca o prima pozitie in topul Billboard, de data aceasta cu albumul My Everything. Cantareata a reusit sa vand suficiente copii in prima saptamana de la lansare cat sa ajunga pe primul loc.

Totusi, numarul e mic, doar 168 de mii de copii ale albumului vandute, in ciuda promovarii extensive de care a beneficiat discul. O editie TRL gandita special pentru ea de MTV, aparitia la MTV VMA alaturi de Nicki Minaj si Jessie J si chiar trei hituri in Hot 100: Problem cu Iggy Azalea, Break Free produs de Zedd si piesa cu artista britanica. Comparativ cu primul ei material de studio, Yours Truly, a mai crescut in vanzari, albumul de debut fiind vandut in 138 de mii de copii.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Problem a ajuns pana pe locul 2 in Hot 100, colaborearea cu Iggy Azalea fiind benefica atat Arianei Grande cat si rapperitei, care cu aceasta ocazie a ocupat primele doua pozitii in topul hiturilor Billboard. Ari a inceput deja promovarea noului ei single, Break Free, iar dupa lansarea videoclipului a fost prezenta si la America’s Got Talent. In plus, piesa lui Jessie J pe care apare si ea si Nicki Minaj a stat ceva vreme la varful iTunes SUA si promite sa devina rapid un hit.

Cum vi se par vanzarile discului? Putea sa duca mai mult tinand cont de promo?

 


Urban.ro