Arnold Schwarzenegger revine pe marile ecrane!


In filmul de actiune The Last Stand, Schwarzenegger  joaca rolul Serifului Owens, care a renuntat la postul sau din LAPD, plecand cu “coada intre picioare” dupa o operatiune, alaturi de partenerul sau, care l-a lasat pe acesta din urma infirm. Acum Owens s-a resemnat si a decis sa apere linistea si pacea din micutul si adormitul orasel de frontiera Sommerton Junction.

Insa, are de-a face cu o situatie deosebita atunci cand cel mai important si cautat traficant de droguri scapa dintr-un convoi al FBI-ului si se apropie de granita cu o viteza ametitoare intr-o masina construita special, alaturi de gasca sa neinfricata si un ostatic. Se pare ca se indreapta direct spre Summerton Junction, unde toate fortele armate mai au o ultima sansa sa il prinda pe infractorul evadat. La inceput Seriful OWens este destul de rezervat in a se implica in aceasta actiune, iar apoi este exclus oricum de catre mai marii politiei, fiind considerat mult prea lipsit de experienta, in raport cu micul orasel de care are grija si cu amploarea cazului de fata, insa lucrurile se schimba repede.

In The Last Stand ii puteti vedea interpretand pe Arnold Schwarzenegger, Zach Gilford, Forest Whitaker, Luis Guzman, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Eduardo Noriega, Peter Stormare, Harry Dean Stanton si Genesis Rodriguez.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 18 ianuarie 2013.

Filme Noi 2012 – Filme Bune – Top Filme Tari Cinema8 Online