Arnsberg a câștigat Cupa Prieteniei, după ce a învins LIN & EMA cu 2-0. Andrei Cernea a marcat ambele goluri în finală


10150691_444426072326391_324486673_nDuminică, la Alba Iulia, au avut loc ultimele partide din Cupa Prieteniei pe județul Alba. Competiția a fost câștigată de Arnsberg, formație ce a învins Lin & Ema cu 2-0. În urma acestui succes, echipa Arnsberg va reprezenta județul Alba la turneul zonal de la Cluj și au șanse să meargă la Rio.

În semifinale, Arnsberg a trecut de SEWS Alba Iulia cu 4-0, în vreme ce LIN & EMA a învins cu 5-1 Pîclișa City. Echipa Arnsberg a fost alcătuită din: Florin Oneț,  Andrei Ilea (FC Micești), Andrei Cernea (Industria Galda de Jos), Vasile Soporan (Performanța Ighiu), Alexandru Hada (Performanța Ighiu), Adrian Simescu, Victor Pop (căpitanul echipei), Ciprian Dumitru, Dorin Onețiu.

Podiumul a arătat în felul următor: Locurile 3-4: Pîclișa City și SEWS Alba Iulia, formații ce au primit câte un bax de bere de jucător, dar și câte o minge cu sigla organizatorilor, în vremece locul secund le-a revenit celor de la LIN & EMA, grupare ce a primit tricouri, mingi și baxuri de bere pentru fiecare jucător. Campioana județului, ARNSBERG a primit pe lângă șansa de a concura cu alte campioane județene și echipament complet de joc, mingi, dar și baxuri de bere pentru fiecare jucător.

Sport.Alba24