Art7


Adresa: Bulevardul Dacia, nr 153-155, parter, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0749 949 335

Email: studioul7art@gmail.com

 

Daca iti doresti un loc in care nu se fumeaza, in care sa legi prietenii cu oameni interesanti, sa te apropii de artistii pe care ii admiri, e suficient sa parcurgi 10 minute de la Piata Romana, pe Bulevardul Dacia (153-155). Studio7A se gaseste amplasat in inima capitalei si este un “performance center”, un loc neconventional in care se imbina forme contemporane de manifestare a celor sapte arte:  teatru, dans, cinematografie, pictura, fotografie, muzica si literatura. Acest concept a aparut in luna octombrie 2013 din dorinta de a avea un altfel de spatiu, colectivul tanar din spatele lui fiind inspirat de localurile secrete, de nisa, din Paris.

Astfel, lasam la o parte atmosfera barurilor devenite peste noapte teatre, indepartam praful de pe scena inalta a institutiilor culturale si aprindem reflectoarele pentru forme artistice create si reinterpretate astazi cu participarea activa a publicului. 

Viziune: ne dorim sa devenim prima optiune pentru publicul larg in materie de cursuri si seminarii, teatru neconventional prin inovare, dinamism si calitate, imbinand cele sapte arte.

Misiunea noastra: este sa oferim fiecarui participant un inalt nivel de educatie artistica, prin metode moderne si cei mai buni traineri  specializati in domeniu, imbinand partea teoretica cu cea practica. De asemenea, se doreste promovarea si sustinerea artei in diverse forme, de expresie si creatie, dezvoltarea anumitor pasiuni si competente pentru folosirea lor ulterioara. Studio7A isi doreste sa acorde fiecarei persoane o alternativa a petrecerii timpului liber prin accesarea uneia dintre cele sapte arte.

Obiective: progrese sustinute in cladirea unei abordari diferite a artei, atragerea publicului catre diferite forme de arta, dezvoltarea pasiunii pentru frumos, stimularea creativitatii si talentului persoanelor cu abilitati pentru formare si perfectionare.

Scopuri: organizarea de activitati cultural-artistice (spectacole, lansari de carte, expozitii, seminarii, targuri, ateliere, festivaluri), promovarea tinerelor talente, descoperirea si lansarea artistilor, ridicarea nivelului de cunostinte pe plan social-cultural.

Valori: Studio7A ofera cei mai buni traineri in domeniu, un mediu placut si armonios, calitate, ofera posibilitatea  implicarii tinerilor in diferite proiecte culturale. Suntem dedicati celor mai inalte standarde profesionale. Incurajam spiritul artistic si initiativa.

Metropotam – Locuri, locatii, adrese