Articol special Best of…


4f28ec5cf33dd8df2ac837217e16f28e

Acest articol este unul altfel. Mi-a mai venit o idee căreia nu i-am putut rezista și m-am gândit că este momentul perfect pentru a o transforma într-un fapt. Un serial bun lasă ceva în urmă. Un serial bun îți influențează într-o oarecare măsură viața de zi cu zi prin învățăturile pe care le cuprinde în cele 40 de minute ale unui episod. Un serial bun nu se uită, chiar dacă începe să treacă timpul peste el.
Pentru foarte mulți dintre noi, One Tree Hill este un astfel de serial. Unul nu bun, ci foarte bun. Un serial care după 9 sezoane ne-a lăsat o colecție impresionantă de învățături prețioase și de idei pe marginea cărora să reflectăm încă multă vreme de acum înainte.
Anul trecut, când l-am revăzut, am notat fiecare idee care mi-a plăcut. Nopți albe de sentimente plăcute și de gânduri de colecție, care au umplut 10 pagini de Word și pe care acum vreau să le împart cu voi, cei care ați iubit acest serial la fel de mult ca și mine.

OTH for life, cum spunea @Mada:

Nu lăsa pasiunea ta să moară, scânteie cu scânteie, în mișcarea continuă a lui “nu chiar”, “încă nu” și “deloc”. Nu lăsa să piară eroul din sufletul tău în frustrarea vieții pe care o meritai și pe care n-ai reușit să o ai. Lumea pe care o dorești poate fi obținută. Există. E reală. E posibilă. E a ta.
– Lucas Scott

Crezi că poți să te descurci cu toate acum, dar, într-o zi vei privi înapoi și îți vei da seama că singurele lucruri cu care vei trăi sunt greșelile pe care le-ai făcut…
Mai devreme sau mai târziu toți alegem o cale. În unele cazuri, nu te vei mai uita înapoi, în alte cazuri, viața te forțează să o faci.
– Dan Scott

Câteodată oamenii te dezamăgesc.  Altădată te surprind. Dar niciodată nu-i cunoști cu adevărat, până când nu asculți ce-i în inima lor.
– Lucas Scott

Cineva a spus odată: Fetele bune sunt cele care scriu în jurnal. Fetele rele nu au niciodată timp pentru asta. Eu… vreau doar să trăiesc o viață de care îmi voi aminti, chiar dacă nu o scriu undeva.
-€“ Brooke Davis

953fb698a480c653b52e44c1c9264d13

Tragediile se întâmplă. Ce ar trebui să faci? Să te dai bătut, să renunți? Nu. Am realizat acum, că atunci când ai inima rănită, trebuie să te lupți ca să fii sigur că ești încă în viață. Pentru că ești. Iar această durere pe care o simți este viața. Confuzia și teama sunt acolo pentru a-ți aminti că undeva, acolo, este ceva mai bun. Și asta este ceva pentru care merită să lupți.
-€“ Nathan Scott

În timp ce noi luptăm din greu să obținem lucrurile pe care ni le dorim, lucrurile care credem că ne vor face viețile mai bune – bani, popularitate, faimă – ignorăm ceea ce contează cu adevărat… lucrurile simple, precum prietenia, familia, iubirea. Lucruri pe care probabil le aveam deja.
– Lucas Scott

Da, să pierzi ceea ce inima ta își dorește e tragic. Dar să câștigi ceea ce inima ta își dorește… este tot ceea ce poți spera.
Anul acesta mi-am dorit iubire. Să mă cufund pe mine însămi în cineva și să trezesc o inimă care se teme să iubească. Dorința mea s-a îndeplinit. Și dacă având asta este tragic, atunci dă-mi tragedie, pentru că nu o voi înapoia pentru nimic în lume!
– Peyton Sawyer

1d630c501a1b63607c8b351bea96b87d

În acest moment sunt 6.470.818.671 de persoane în lume. Unii dintre aceștia fug speriați, alții se întorc acasă. Unii spun minciuni doar pentru a trece cu bine peste zi, alții înfruntă chiar acum cu adevărul. Unii sunt răufăcători, în război cu binele, iar alții sunt binevoitori, luptând împotrivă răului.
Șase miliarde de oameni în lume. Șase miliarde de suflete. Iar uneori, ai nevoie doar de unul singur.
– Peyton Sawyer

Toată viața noastră e o serie de imagini. Trec pe lângă noi ca orașele de pe autostradă. Dar uneori, un moment ne uluiește când se întâmplă și știm că acel moment e mai mult decât o imagine. Știm că acel moment, fiecare parte din el, va rămâne pentru totdeauna.
– Lucas Scott

Are acest întuneric un nume? Această cruzime, această ură? Cum au putut să ne găsească? Au intrat ele neinvitate în viețile noastre sau noi le-am căutat și le-am acceptat? Ce s-a întâmplat cu noi? Noi îi trimitem pe copiii noștri în lume, la fel cum îi trimitem pe tineri în război, sperând că se vor întoarce teferi, dar știind că unii dintre ei se vor pierde pe drum. Când ne-am pierdut calea, consumați de fantasme înghițite complet de întuneric? Are acest întuneric un nume? Este numele tău?
– Lucas Scott

Au trecut cincizeci de ani. Cincizeci de ani lungi de când am făcut asta. Privind înapoi la tot ceea ce am spus în toți acești ani, la toate speranțele și la toate visele pe care le-am avut, am ajuns la concluzia că făcând lucrurile în modul în care voiai să le faci este măsura unei vieți de succes. Așadar, unii ar spune că sunt  un ratat. Lucrul cel mai important este să nu te descurajeze decepțiile vieții. Învață să lași în urmă trecutul și să-ți dai seama că nu toate zilele vor fi senine. Iar atunci când te vei descoperi pierdut în întunericul disperării, amintește-ți că doar în întunericul nopții putem vedea stelele și acele stele ne vor lumina drumul spre casă. Așa că să nu-ți fie teamă să faci greșeli, să te împiedici și să cazi, pentru că în majoritatea cazurilor, cea mai mare răsplată vine când faci lucrurile care te sperie cel mai mult. Poate vei obține tot ce-ți dorești. Poate vei avea parte de mai mult decât ți-ai fi imaginat vreodată. Cine știe unde te poartă cărările vieții? Drumul este lung și la final călătoria este destinația.
-€“ Whitey Durham

a35d7531f1437656b9b42fb38a2b4bba

 

Întărirea. E un concept simplu. În principal înseamnă să te ridici mai presus de tine însuți, să faci ceva mai mult, să-ți demonstrezi ceva special. Viața este amuzantă câteodată. Te poate doborî complet, ca atunci când te îndrăgostești de cineva, iar acel cineva uită să-ți împărtășească iubirea, ca atunci când prietena ta cea mai bună și iubitul tău te părăsesc, ca atunci când apeși pe trăgaci sau când aprinzi flacăra și nu mai poți să iei nimic înapoi. Așa cum am spus, în sport, ei numesc asta întărire. În viață, eu numesc asta supraviețuire.
-€“ Nathan Scott

E trist că noi nu identificăm momentele semnificative din viața noastră în clipă în care ele se întâmplă.
Creștem, mulțumindu-ne cu anumite idei, ori lucruri, ori oameni și luăm totul ca și cum ar fi garantat. Și de obicei, până nu îți este luat acel lucru, nu realizezi cât de tare te-ai înșelat, nu realizezi ce multă nevoie ai de el, cât de mult îl iubești.
-€“ Nathan Scott

Din când în când, oamenii fac un pas înainte, se înalță mai presus de ei înșiși. Uneori te surprind, alteori nu-și ating scopul. Viața este amuzantă câteodată. Te poate doborî complet, dar dacă privești destul de aproape , vei găsi speranța în cuvintele copiiilor, în notele unui cântec și în ochii unei persoane pe care o iubești. Și dacă ești norocos, adică dacă ești cea mai norocoasă persoană de pe planetă, persoana pe care o iubești decide să-ți împărtășească iubirea.
-€“ Nathan Scott

Câteodată este mai ușor să simți că ești singurul din lume care se luptă, care este frustrat sau nemulțumit, sau care depășește cu greu un moment. Dar acel sentiment este o minciună. Și dacă nu te dai bătut, găsește curajul să înfrunți toate astea încă o zi. Cineva o să te găsească și o să facă totul să fie mai bine. Pentru că toți avem nevoie de puțin ajutor câteodată, de cineva care să ne ajute să auzim muzică din lume,  care să ne amintească că nu va fi tot timpul așa, că acolo, undeva, este cineva și că acel cineva te va găsi.
– Lucas Scott

a5ae8d36b662987378cdc49dedfae98b

Sunt momente în viața noastră când ne găsim pe noi înșine pe un drum încrucișat. Speriați, confuzi, fără o hartă asupra noastră. Deciziile pe care le luăm în acele momente ne pot defini pentru tot restul vieții. Desigur, atunci când ne confruntăm cu necunoscutul, majoritatea dintre noi preferăm să ne întoarcem și să mergem înapoi. Dar din când în când, oamenii aspiră la ceva mai mult, ceva găsit  chiar mai presus de suferința de a merge singur și chiar mai presus de vitejia și de curajul de a lasă pe cineva să te însoțească ori de a acorda cuiva o a două șansă. Ceva mai presus de persistența liniștită a unui vis. Pentru că doar atunci când ești pus la încercare descoperi cine ești cu adevărat. Și doar atunci când ești pus la încercare descoperi cine poți fi. Persoana care vrei să fii există undeva, în cealaltă parte, alături de muncă grea, de credință și de încredere și mai presus de durerea și de teama de ceea ce urmează.
– Lucas Scott

Sentimentele de regret vin în toate mărimile și formele. Unele sunt mici, ca atunci când faci un lucru rău pentru un motiv bun. Unele mai mari, ca atunci când dezamăgești un prieten.
Unii scapă de remușcările regretului alegând ce e mai bine. Unii dintre noi au prea puțin timp pentru regrete pentru că trebuie să privească în viitor.
Uneori trebuie să luptăm pentru a cădea la înțelegere cu trecutul, iar uneori ne îngropăm regretele promițând să ne schimbăm calea.
Dar cele mai mari regrete nu sunt pentru ce am făcut, ci pentru ce nu am făcut. Vorbe pe care nu le-am spus și care puteau salva pe cineva drag, mai ales când vedem furtuna întunecată îndreaptându-se spre ei.
– Lucas Scott

Te-ai întrebat vreodată ce ne marchează timpul aici? Dacă o singură viață are un impact imens în lume sau dacă alegerile pe care le facem contează? Eu cred că da. Și mai cred că un om poate schimba multe vieți. În bine sau în rău.
– Lucas Scott

Majoritatea oamenilor sunt mai puternici decât știu. Doar că uită să creadă în asta uneori.
– Keith Scott

a3699a19d52d1d8232c73857959ef565
E ușor să spui “te iubesc” celor dragi. Nu știi niciodată când îi poți pierde sau când te pot pierde ei pe tine.
– Keith Scott

Uneori, durerea devine o parte atât de mare din viața ta, încât te aștepți să fie mereu acolo, fiindcă nu-ți amintești vreun moment din viață în care să nu fi fost. Dar într-o bună zi vei simți altceva, ceva ce va părea greșit doar pentru că nu este familiar. Iar în acel moment realizezi că ești fericit.
– Lucas Scott

Fericirea vine în multe forme. În compania prietenilor buni, în sentimentul pe care îl ai atunci când transformi visul cuiva în realitate sau în promisiunea reînnoirii speranței. E în ordine să-ți îngădui să fii fericit, pentru că nu știi niciodată cât poate dura acea fericire.
– Lucas Scott

c91dd038cf461c799c3ec711be1b3da0

Te-ai întrebat vreodată în cât timp ți se poate schimba viața? Ce măsură de timp este suficientă să-ți schimbi viața? Sunt 4 ani, cât timp ține liceul? Un an? Este un turneu rock care ține 8 săptămâni? Se poate schimba viața ta într-o lună, într-o săptămână sau într-o singură zi? Suntem mereu în grabă să ne maturizăm, să avem succes, să mergem înainte, dar atunci când ești tânăr, o singură oră poate schimba totul.
– Lucas Scott

Câteodată mă întreb dacă există ceva incontestabil. Dacă există încă dreptate și nedreptate, bine și rău, adevăr și minciună sau dacă totul este negociabil, interpretabil, gri. Câteodată suntem obligați să ascundem adevărul, să-l transformăm, fiindcă ne confruntăm cu lucruri pe care nu le-am făcut noi. Și câteodată… lucrurile pur și simplu ajung la noi.
– Lucas Scott

Viața te pune la încercare câteodată, te sperie și te doboară, dar va veni o zi în care vei realiza că nu ești doar un supraviețuitor, ești un luptător. Ești mai puternic decât orice lucru care îți stă în cale.
– Brooke Davis

f2cf3318e27a61160c7a21112134d59b

Acum e momentul ca noi să strălucim. Momentul când visele noastre nu sunt departe de a se împlini, iar posibilitățile sunt vaste. Acum este momentul ca noi toți să devenim persoanele care am sperat mereu să fim. Aceasta este lumea ta. Ești aici. Contezi. Lumea este în așteptare.
– Haley J.S

Restul vieții voastre este un timp îndelungat. Și indiferent dacă vă dați seama sau nu, el prinde formă acum. Puteți alege să dați vina pentru problemele voastre pe destin, pe ghinion sau pe alegeri proaste. Fie luptați. În lumea reală, lucrurile nu vor fi întotdeauna corecte. Așa stau lucrurile. Dar în majoritatea cazurilor, primești înapoi ceea ce ai oferit.
Dați-mi voie să vă întreb ceva. Ce e mai rău – să nu obții tot ce ți-ai dorit sau să obții totul și să-ți dai seama că nu e suficient?
Restul vieții voastre prinde formă chiar acum. Prin visurile pe care le urmăriți, prin alegerile pe care le faceți și prin persoana care hotărâți să fiți.
– Haley J.S

16e8f22512cd87c8d517fa1672c48b8c

Părinții noștri au o putere mistică asupra noastră. Puterea de a ne afecta gândurile și emoțiile într-un mod în care doar ei pot. E o legătură care se schimbă în timp, dar nu dispare, chiar și atunci când sunt la capătul lumii sau în altă lume complet diferită. E o putere pe care nu o putem înțelege, putem doar să ne întrebăm, atunci când va veni timpul, ce fel de putere vom avea asupra copiiilor noștri?
– Lucas Scott

Pune-ți o dorință și așeaz-o în inima ta.
Orice îți dorești – tot ce îți dorești.
Gata?
Bine!
Acum, ai încredere că se va împlini.
Nu știi niciodată de unde o să apară următorul miracol, următorul zâmbet, următoarea dorință împlinită.
Dar dacă crezi că e foarte aproape, și-ți deschizi inima și mintea în fața posibilității, în fața faptului cert, s-ar putea să obții lucrul pe care îl dorești.
Lumea e plină de magie.
Trebuie doar să crezi.
Așa că pune-ți dorință.
Gata?
Bine.
Acum, crezi în ea cu tot sufletul!
– Peyton, Lucas, Brooke, Nathan, Haley

Se spune că cel mai trist lucru cu care un om se va înfrunta vreodată este ceea ce ar fi putut să fie. Dar cum e cu omul care se înfruntă cu ceea ce a fost sau cu ceea ce nu va fi niciodată sau cu ceea ce nu mai poate fi? Alegerea unei căi drepte nu este niciodată ușoară. Este o hotărâre pe care o luăm ghidați de propriile inimi, iar câteodată ne găsim calea către ceva mai bun. Câteodată luptăm cu regretele și cu remușcările greșelilor noastre, răutății noastre, geloziei și cu rușinea pe care o simțim pentru că nu suntem oamenii care ar fi trebuit să fim. Și abia atunci ne găsim calea către ceva mai bun sau ceva mai bun își găsește calea către noi.
– €“Dan Scott

5fb72b0969cc1a328d13634fd970e737

Uneori, când ești tânăr, te gândești că nimic nu te poate răni. Ca și cum ai fi invincibil. Toată viața îți stă în față și ai planuri mari. Să-ți găsești perechea potrivită, cea care te completează. Dar pe măsură ce te maturizezi, îți dai seama că nu e întotdeauna atât de ușor. Doar la sfârșitul vieții îți dai seama că planurile pe care ți le-ai făcut erau niște planuri simple. Iar la sfârșit, te uiți înapoi, în loc să te uiți înainte. Vrei să crezi că ai trăit la maxim ce ți-a oferit viața. Vrei să crezi că lași ceva bun în urmă. Vrei ca totul să fi avut importanță.
– Lucas Scott

Într-o zi, te uiți la viața ta și ea are un scop și ai pe cineva care te face să te simți special, și ai prieteni, și e ca și cum, dintr-o dată, tot timpul și durerea de care a fost nevoie ca să ajungi acolo, pur și simplu nu mai contează.
– Peyton Sawyer

Cred în dragostea adevărată. Cred în dragoste la prima vedere. Cred că dragostea învinge totul. Dar asta nu înseamnă că nu vor exista și zile grele sau că nu veți avea de înfruntat momente dificile, pentru că ele vor exista. Găsirea acelei persoane potrivite și faptul că știi că acea persoană te iubește face că totul să fie mult mai ușor.
 – Haley J.S

large

Uită-te în oglindă. Pe cine vezi uitându-se înapoi? E persoana care doreai să fii? Sau e altcineva care ar fi trebuit să fie, persoana care ar fi trebuit să devii, dar ai ratat asta? E cineva care îți spune că nu poți sau că nu vei reuși? Pentru că poți. Ai încredere că dragostea e acolo. Ai încredere că visurile devin realitate în fiecare zi. Pentru că devin. Câteodată fericirea este adusă de bani, de faimă sau de putere. Altădată fericirea este adusă de prietenii buni și de familie și de noblețea tăcută a unei vieți bune. Așa că uită-te în acea oglindă și amintește-ți să fii fericit, pentru că meriți asta. Crezi în asta.
– Lucas Scott

Nu e niciodată ușor să ierți. Să urăști este ușor. Să porți pică este ușor. Dar să ierți este dificil. Uneori, oamenii spun lucruri pe care nu vor să le spună sau fac anumite lucruri pe care nu le pot lua înapoi. Uneori, noi facem lucruri pe care nu le putem lua înapoi. Așa că ne alimentăm pe noi înșine ca să suportăm durerea. Tuturor ne este teamă de ceva anume.
Eliberați-vă pe voi înșivă de greșelile trecutului. Când veți face asta, inima voastră va deveni mai puternică. Asta nu înseamnă că ceea ce ai făcut este dat uitării. Ce ai făcut rămâne făcut. Ce ai făcut nu se uită.
– Dan Scott

~~

Și-acum…

2 citate/momente pe care le-am păstrat în varianta originală:

Remember tonight, for it is the beginning of always. A promise, like a reward for persisting through life so long alone. A belief in each other and the possibility of love. A decision to ignore simply rise above the pain in the past. A covenant, which at once binds two souls and yet severs prior ties. The celebration of the chance taken and the challenge that lies ahead. For two will always be stronger than one. Like a team braced against the tempests of the world. And love will always be the guiding force in our lives. For tonight is mere formality. Only an announcement to the world of feelings long held, promises made long ago in the sacred space in our hearts.
– Lucas Scott

Nathan, it’s been said that there is one word that will free us from the weight and pain of life. And, that word is love, and I believe that. It doesn’t mean that it hasn’t been hard or that it won’t be. It just means that I found a stillness and bravery in myself with you. You make me brave and I will love you until the end of time. This I vow today.
– Haley

large

Last year we stood on a beach and I told you how much I loved you and how I would always, always protect you. And, that day nobody believed that this would work. But, I don’t think anybody understood the love that I had for you; because, if they did they would have never doubted us. So I wanted to marry you all over again in front of most of our world. Because today, when I look into your eyes my love for you only grows. It’s even stronger now and that love will never waver. This I vow to you today and always, forever.
– Nathan

 

2 melodii care îmi vin în minte atunci când mă gândesc la One Tree Hill

Click here to view the embedded video.

~

Click here to view the embedded video.

~

2 personaje preferate

 

15q9lch Nathan-Scott-one-tree-hill-31422684-499-564
2 articole de ținut minte

http://www.buzzfeed.com/kaitlynnknopp/41-things-you-might-not-know-about-one-tree-hill-de8z

http://www.buzzfeed.com/kaitlynnknopp/27-things-one-tree-hill-taught-us-de8z

 

2 galerii de poze

Peyton’s drawings

f8ce89c716f9c3c45774af7a4435b0dd e185f69e8b3e32777aedeb613a1ad552 dc9f06ddfc0b6dd6985b503cca830f5f d471217184475b9540080b85c354b08c d82056bff2bac6dc968e85c17f248829 c5fa1723ad94d2baf86f1ce052a42a98 ab64fa19479e2e81845b591dc766e9ce aabd5814bd2b0835b97ed46ac35330ab a9b922e744205fdd6d5f3445338ca551 53357faba8ff91f4d9f51e47819af008 09789c19b1cd42d84a05454c868ca5ee 5550ceb4fd14fccd40d24a2dd617936e 992f26a2e8c9d9625c721b87ff13c456 839e1aa37b1f43b52722c31c1c85f9b9 570a192a09d2cb0b395000d32c96b658 451d65fbfdaa151dd13442a4c6809019 421f4adbe1c8beb1555ee44557f36964 420f38e81f38f6bd1d0024fe30cee27d 066c8e274c38966fa019334b02aa5acd 041c3a785e8a52b468b4223854ff57e3 19ec60a53d82cd46b37421985065f314 9dbb1ea69e1d116125f3f80bd9e05bd7 ffe94539a6429d6b4f52ad7129ca7c42

THAT One Tree Hill Moment…

862b608c97ee3688a9de80ebfd570d15 a3f338265fd44787c6fb29f99801a4d7 d66606ccdb82b6e32b1a494db4d1d368 2e05aad8954dbece607440ae22449552 a969367b28034179c99684ed0554788f 9be6cb0c0dc304042254150da4fe95be fbfe547ab25a6c623467a5044808aeb2 8fddbe7f0f002a63429fd08b887c95b6 a2e10179606c19bb7ca1c8de59f5eaba ee10a254c6ffbcdf0c9994277bf1259c 9347b825a4d8f1ad528ec3603429e453 6c4b81851d4e40363aac824f1e990bec fe6dec6d6ac13bc9ec6323834d574bb9 366c611fc9401419265b674e438c7739 a42799ac79c2b334e8e7a62e3ecb78f0 ed780e91ac65c5e82eacdc5e58a19e9c d06dfc70d9d96ee5440ce08d15da89d5 e8a7986c07e615624e5c795440e780cc 1dd77bf0011a25af3a238f6b0a995dce b6664b4fc310de1c8bef27327956b963 b23f1584ecafa2625f3dc3243dde0a87 e7b7034017a1d07b6ab1e72daa0b75ff 480807f0b0952a791ce7ffb88ac98d97 87038c78b07dfc28ddce99e3c55926da e6c52c1254108092968420f6f4ab7dc4 5837cbbbb413d5798efcb5942b6b69d1 3a51646aba16bcc3c46629360f68258a b3a83182e80926b261ca94bb658c8dac 18cbd39392e0bf6e2b1879b49b66cfa2 64bdf79d24937273f303c7aa0dec646a 18e6e04d23a1729b8a295a9ef3b29893 e37d47db85c8765ee12e1235151825e9 d538d06b6de88a2847d5a8890e98a664 f3f8758b103636d743316e127458a405 80c065dabcd407b5d030bf0491d2399e bfd1d57f46517738f7dbc5a17a11a01c e4ac123b1f2ab229cdb1c651dd4a4129 72fb1533492c6fe85e89d6750217cdc8 ae7ee214e09b3a4c1a032fdf43ed8eef 8ce0ebf81238fffa9ed2fd4cdac6971b 8ffa4a5aa06c1befabf64697e70b3d63 abe326ef11c3978982e59ca6a22c50b0 59b01434c851c81b1726dad3906b1b65 0010a281bf6f404dccc4c2d18bdfa4a7 ce26c6df68d54c9139cb863c65dd3a97 967595b9112661d606199e7480ac3eee 5c9d43c01ab65c59dbde07fc563d26d7 387184f6fcab32a42900df8612ce4ec3 4c13ecee73410daac85bc6b811daf2ee 1f05596e6f3ef0e4780125c7778d5b49 dd56d7a274fc7612235101ff2963bc87 c5723a4f9085cc00301d72c59aa874e3 81bb4d1d56e4f1c181553ececad9cd4c 89053ea183b81be866b34a3ab8e4c66d c4f688cd2d2776a6d75b04257c4becb6 eb43b1ce26a24a93ef18b10b648e8528 979eb1babbb62158e03e27d5b307d3ff 8f9eaad132062d4759b310965c7ea2b5 45f8be64d8c319be45d1843bf20cff1b 7455bead88bb2f2e63f66ad6f77304a4 d3d18f8413d09615de1a95c3801e683f f0b49a744ce4e37e162c0de25c7b1240 7791d0a9e912b1cde5216dfa9eda012e d9b9b1b7db25ec34ae4f81c7e6015d75 057822e3bc9e413ced128cb2008c5bd3 4a67bdac92bd112fdbea61ba119f1fa4 381a67a9d534a1173851acd6bf8ec763 a36a2fcc053b793be2ff4548a5b888ef 747a1321cb1377c4b5b20a9059a98d43 a571d72d3faa8d7ec4e31e6507a9a38d 38c961afac71c21b7cab7a72d14fd087 5a21c3563aa5401c4f4e706913ac1275 af75ac55525590ac14af13425d724f8f 095855e591af11003a4554c46f269c40 b5c2c344235a81e2de367351dea325bb edc4a70c9b283d6898ecd0935d064dd0 dbd355e81a1365a4d12231209e26ff94 b9eed0359b9ef87873afb2a97ea6b7c2 b1a715a4a9f3086faea21631a212e92b 00e449ce26e0c3d569374f359ee71a58 fb421418365306736feb3d87d131d9a0 8a5e54e1869404498087c149ccb5d514 1dff734cffd7232604ea43ac738787f5 808159bfffb7235d702ed1a85c474a6c 42d000982316293652be201a6c0f3e1d 0beabfcff543f475e9316f34dfa1d977 7e3c6025de6687da4f0f600d3c0f1a6e 9c74c443214823b3be658b5efc3fcddd 9e629789fbedc9b4a9be04ab5c0da3d5 75da543ac893c2a49ccef5ff09f5f716 1c05b51cc007ed1420a38654e013b6bb 10ceaff5f215e0210e08decb19adb8ff 0a83c3d31bcefd0238e6686185d6ea4d 1a3800be3d98e66d47680357189acb0c 528fb353d17243351b0d052f1f3be311 1973e933a0d747c9cb455ea9e269ace8 c737566036f955685e18a9a25320956f 73825d2c69763378e303cf217c609a01 fe6a2fda782fbaf2337df973637fe412 d24d1bf6a63824012c9d65e3de51ea3b aafdff428a2ffde2818f014ae78bec06 e73c381aab6d777a8f944a4ad1b8a2fe 4b29ef024522f02c167c4dc2ef5f621b 536fb0064e24bc3a95bfaa1484cff4f2 665ab6bf7b04f21b62839aaf72b7257d 87650b5f07d11a6e618f2ec0dc6507d1 1df705e68db498cf943f70410f423fd0 fc60de32ad98e502a722fd8ca9dd12ac 984d02667f5949a46a25b214009c1ff8 7376768108f3afdf070f23de712a89b7 b7c67328f697aacdfd6d2dc98d9e35fb 4a9e8dd8816a02cedcc42b0e78284b87 57411efa4fea4f1af999b7aee52b533c 1830c4fe6f496691c9262d2d7946e7eb 614624d78fdf405c933d893755c822eb 0659caf9b3dce016433a2c8c171929d2 c0a8647489c549b7e88aa3f17ed80dbf 09578a0b74094a5fb88a898913047a4d 488c4cf4eb656be3a1a1d040b3683916 2760f13c600f7094b1df46d07fe0ebc4 0510d86892fc7a64abb8db3adb3683e3 00810bea5f522e9627d7938c6a188cc6 f6e57917a91fcd2b245c7ece1aaeb0f5 29959c18a46a9d8c30cdf821f26630fc 0f0eb1b6ddc79d6b0791d7558181fc80 09173a5ee4dc05e33026b9dd508c9511 a830645a507829cf69ef43f48bfbf724 a16388d5a097e75e2e2e4941a27be0b6 e8960f6733914956aabc94fd4727e224 a4f6a7c76ca7e07b2ddd1c0e2c482ead f5ab1cbb833c339fbfdaf111e9f2c655 843db99cc8f170ad422869b50606b005 ee227ecf18f8dc79e6dab28f3659c965 8a8037d043f6aa62e3f20485cbfc4ec4
Dacă ați ajuns până aici, înseamnă că articolul a fost pe placul vostru, lucru care nu poate decât să mă încânte. Și pentru mine a fost o plăcere să parcurg iar și iar momente, gânduri, stări.

Așa cum spuneam în recenzia ultimului episod

One Tree Hill a fost mai mult decât un serial. A fost o generație, care a lăsat în urmă o mulțime de lecții de viață, de emoții pozitive, de gânduri motivaționale, de muzică bună. A creat personaje unice, deosebite, atent construite, în care te-ai regăsit negreșit pe tine însuți de foarte multe ori. Toate astea nu se pot uita. Și nu le vom uita niciunul dintre noi.”

~

large

Cu drag și pe curând,
Iustina

 

Blogul iubitorilor de seriale Tv – TvBlog