Ascultă 3 piese noi de la Madonna


madonna

Regina pop-ului a dat pe net niște piese noi, așa, ca de Crăciun.

Madonna a luat-o razna cam dubios în ultimele săptămâni. După ce câteva versiuni de lucru ale unor piese de pe albumul „Rebel Heart” au fost scăpate pe internet, diva s-a dat de ceasul morții și a făcut ca toți dracii. De înțeles frustrarea unui artist când îi sunt furate pe bune (adică fără acordul discret al autorului, cum se mai întâmplă) piese pe net. La fel de clar le este fanilor că Madonna, perfecționistă când vine vorba de muzica ei, s-a aprins urât când a auzit versiuni nefinisate și mai ales mult sub standardele ei muzicale.

La fel de clară este latura de femeie de afaceri foarte parșivă și plină de instincte financiare a Madonnei. Care-a dat, pe post de cadou de Crăciun pentru fanii ei, 6 piese pe iTunes. Evident, contra cost și evident cu declarații despre cum ei, fanii, nu trebuie să ascculte decât versiunile oficiale (suntem complet de acord) și numai și numai contra cost (hm?).

Practic, Madonna își pune fanii să-și plătească singuri cadoul de  Crăciun. Nu-i deloc frumos. Cum cică nu ar fi deloc frumoase nici piesele. Noi vă dăm de pe YouTube 3 dintre noile piese semnate de Madonna să vedeţi despre ce-i vorba, muzical vorbind. Nou nu ni se pare nimic urât la piese, numai modul în care au ajuns la noi și la fanii Madonnei este discutabil.

1music.ro