Ascultă piesa pentru care Diddy l-a pocnit pe Drake


drake-grammy-drink

Cauza altercației dintre Diddy și Drake nu o demoazelă.

Ce i-o fi venit lui Diddy (dealtfel un individ deloc pașnic) să-i trosnească un pumn lui Drake? Ce-a zis Diddy către Drake înainte de izbitură a fost, ca tot ce face fostul Puff Daddy,  bombastic și plin de aere imperiale: “You’ll never disrespect me again!” Deci de la lipsa de respect a lui Drake s-a ajuns la violență. Nimic nou în cazul lui Diddy, dar cauza a rămas inițial misterioasă.

Acum s-a aflat însă fix cauza. Cu luni în urmă, Diddy și Drake trebuiau să colaboreze pentru un track. “0 to 100/ The Catch Up” piesă care-i nominalizată la două premii Grammy. Dar, este o piesă pe care Drake este solo. Diddy a tot amânat conlucrarea de studio, chestie care l-a făcut pe Drake s-o înregistreze singur. Deci în creierii umflați de ego ai lui Diddy, Drake a greșit urât de tot, a mișcat în front fără aprobarea sa și luat nominalizări la Grammy. Tot fără aportul lui Diddy.

Chestiile cele mai amuzante în acest context sunt două. Cât de fiert trebuie să fie Diddy de atenția pe care artiștii mai tineri o primesc în detrimentul lui și mai ales faptul că piesa nu a compus-o niciunul dintre staruri, ci un producător numit Boi-1da.

1music.ro