Ashanti feat. French Montana – Early in the Morning (videoclip)


Ashanti si French Montana flirteaza in cel mai recent clip al cantaretei –Early in the Morning. Cand nu se afla la studio pentru inregistrari, Ashanti isi da mesaje si se intalneste cu rapperul care o asteapta in club.

Aceasta e povestea din clipul Early in the Morning care promoveaza single-ul cu acelasi nume extras de pe albumul Braveheart aparut in luna martie. Cei doi nu se afla la prima colaborare, Ashanti si French Montana au mai lucrat impreuna pentru piesa No One Greater, aparuta in 2012, iar ea si-a facut aparitia in clipul R&B Bithces lansat de rapper in aceasta vara.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Albumul care marca intoarcerea in lumea muzicala a lui Ashanti nu a avut un impact prea mare si e destul de ciudat ca artista s-a gandit sa incerce din nou sa il promoveze, mai ales ca la momentul aparitiei a avut o campanie de promo destul de scurta si nu prea a prins. De pe Braveheart, cantareata a ales sa promoveze I Got It, un featuring cu Rick Ross, iar apoi a lansat First Real Love, dupa care promovarea discului s-a oprit.

Ce ziceti de clip? Dar de ideea de a-l lansa dupa atatea luni de tacere?

 


Urban.ro